en

A pálya

A TordasZoo Állatfarm területén található kutyaiskolában lehetőség van a Magyarországon is egyre népszerűbb kutyás sport, az agility gyakorlására. Az agility ideális közös időtöltés a kutyának és gazdájának, amely során nem csak a kutya felesleges energiáit vezethetjük le, hanem a kutya-gazda kapcsolat is erősödik.

A farm területén található 2500 m2-es füves pályán kiváló minőségű akadályok állnak a tanulni vágyók rendelkezésre. A nyári melegben a kutyák az iskola mellett folyó patakban is megmártózhatnak, eső esetén a gazdákat kellemes klubház várja.

Akadályok: az agility versenyeken használt minden akadály megtalálható. A zónás akadályok (palánk, hinta, palló) Smart99 márkájúak (sok világversenyen is ilyet használnak), aluminiumból készültek, futófelületük rekortán.
Terület: 2500 m2m-es teljesen körbekerített füves terület, klubházzal, akadálytárolóval, WC-vel. A téli időszakban korszerű fedeles lovardánkban textillel kevert homokos talajon, nyári időszakban a szabadban, füves területen.

További információért hívja a +36-30 9614-645-ös telefonszámot, vagy küldjön email-t az info@tordaszoo.hu címre!

AKTUÁLIS!

{KEPA2} {NEV2}
{KEPA3} {NEV3}
{KEPA4} {NEV4}
{KEPA5} {NEV5}
{KEPA6} {NEV6}Ha észrevétele vagy ötlete van, kérjük írja meg nekünk! tordaszoo@bioslogos.hu
© 2009. BiosLogos Kft. Minden jog fenntartva.