en

Örökbefogadási feltételek

A TordasZoo Állatfarmon élő gazdátlan állatok számára igyekszünk megtalálni a lehető legideálisabb gazdát, annak érdekében, hogy a sok hányadtatás és emberekben való csalódás után végre igazi családjuk lehessen.

A hosszútávú, problémamentes együttélés érdekében nálunk az örökbefogadásnak a következő a menete.

Első lépésben a gazdijelölt honlapunkon kiválasztja a neki szimpatikus kutyát (macskát, egyéb kisállatot). Az első látogatás telefonos időpontegyeztetés után történik, ekkor személyesen is megismerkedik az általa választott állattal. A látogatás keretében az Állatfarmon sok kérdést teszünk fel a gazdajelöltnek, hogy megbizonyosodjunk róla, valóban az adott kutyának megfelelő körülményeket tudja biztosítani. Az ismerkedést követő napokban személyes látogatásra megyünk a kutya jövőbeli tartási helyére, ahol felmérjük, hogy minden készen áll-e az új barát érkezésére. Amennyiben minden megfelel, egy örökbefogadási nyilatkozatot (letölthető) töltünk ki, melyet az új gazdik és az Állatfarm vezetője is aláír. Ezek után kerülhet a kutya az új gazdájához.

A TordasZoo Állatfarmon minden örökbefogadásra váró kutyát ivartalanítunk, oltunk, féreghajtunk, bolhátlanítunk és mikrochippel is ellátjuk. Ivartalanítás nélkül csak a fél év alatti kölykök mehetnek új gazdájukhoz, náluk a gazda kötelessége, hogy a kutya egy éves kora előtt ivartalanításáról gondoskodjon (ezt a nyilatkozatban is rögzítjük).

Letölthető dokumentumok:

Örökbefogadási nyilatkozat (felnőtt kutyák)

Örökbefogadási nyilatkozat (6 hónapnál fiatalabb kutyák)AKTUÁLIS!

{KEPA2} {NEV2}
{KEPA3} {NEV3}
{KEPA4} {NEV4}
{KEPA5} {NEV5}
{KEPA6} {NEV6}
© 2009. BiosLogos Kft. Minden jog fenntartva.