en

Műszereink

Ultrahang diagnosztika:

Rendelőnkben a legmodernebb elvárásoknak is megfelelő ultrahang-diagnosztikai eszköz (Esaote Ultraschallsystem MyLab30 Vet) áll rendelkezésre az állatok minél pontosabb, teljes körű kivizsgálása érdekében.
A különböző vizsgálófejek segítségével vizsgálható az állat belső szerveinek alakja, nagysága, szerkezete, és az eltérések nagy biztonsággal megállapíthatók.
Rendelőnkben lehetőség van vemhességi ultrahangvizsgálatra is.

Röntgen

A szükséges röntgenvizsgálatokat a csúcstechnológiájú GIERTH X-RAY International GMBH cég által gyártott hordozható röntgengéppel végezzük, amelyet egy Agfa márkájú digitális röntgenelőhívóval egészítettünk ki. A két készülék lehetővé teszi, hogy a felvétel elkészítése után szinte azonnal rendelkezésre álljanak a kiváló minőségű röntgenképek.

Mikrochip beültetés, leolvasás

A mikrochip az állat azonosítására szolgál. Az állatba egy kicsi, körülbelül rizsszem nagyságú jeladót helyeznek el (hasonlóan, mintha egy oltást adnának be neki), amely egy leolvasó segítségével bármikor beazonosítható. A chipben levő információ segítségével az elkóborolt kutyák sokkal nagyobb eséllyel kerülnek vissza eredeti tulajdonosukhoz.
Rendelőnkben egyaránt lehetőség van mikrochip behelyezésére és regisztrálására az országos internetes adatbázisban, illetve talált kutyák esetén mikrochip ellenőrzésre is.

Ultrahangos fogkőeltávolító

Rendelőnkben Mini-Piezon márkájú modern ultrahangos fogkőeltávolító készülékkel történik a manapság kutyáknál igen gyakran előforduló fogkő eltávolítása.


AKTUÁLIS!

{KEPA2} {NEV2}
{KEPA3} {NEV3}
{KEPA4} {NEV4}
{KEPA5} {NEV5}
{KEPA6} {NEV6}Ha észrevétele vagy ötlete van, kérjük írja meg nekünk! tordaszoo@bioslogos.hu
© 2009. BiosLogos Kft. Minden jog fenntartva.