en

Kutyakiképzés

Sokszor talán kicsit irigykedve, de mindenképpen elismeréssel nézzük, ahogy az utcán velünk szemben jövő kutya szépen halad a gazdája mellett. Nem húzza maga után a gazdit, sőt, hogy tovább menjek, póráz nélkül követi, parancsra megáll, leül, és szófogadóan visszamegy, ha hívják. Ezzel szemben a mi kis kedvencünk, aki a lakásban, kertben a legjobb arcát mutatja, ha kiszabadul megszokott környezetéből, szófogadatlanná, szinte kezelhetetlenné válik. Szaladgál össze-vissza, esetleg még az úttestre is kifut, elszökik tőlünk, boldogan ráugrál a szemben jövőkre, ránk sem hederít, ha hívjuk, és még lehetne sorolni az engedetlenségből adódó nemkívánatos cselekedeteket.

Ha a fenti pár sorból netán saját kutyájára ismert, vagy csak szeretné elkerülni, hogy a ma még aranyos kis szőrgombóc a későbbiekben hasonló fejtörést okozzon, vagy úgy gondolja, hogy a már alapszinten szófogadó kutyáját tovább tanítaná, és különböző típusú engedelmes, ügyességi, vizsgákra, versenyekre készítené fel, akkor szeretnénk szíves figyelmébe ajánlani a TordasZoo Állatfarm területén működő kutyaiskolánkat.

Az alapengedelmesség megtanítása a kutyával való mindennapi együttélés elengedhetetlen része. Az olyan alapvető parancsok, mint pl. az ül, marad, lábhoz, vagy a pórázon vezetés, és a behívás minden kutya számára „kötelező” tananyag. Segít kialakítani a kutyának a helyét a családi rangsorban, és segít a gazdának abban, hogy kutyája minden körülmények között szót fogadjon, ne saját kedvétől tegye függővé, hogy meghallja-e a parancsokat.

Kutyaiskolánk 2500 m2 -es, teljesen körbekerített füves terület, klubházzal, wc-vel.
A tanulni vágyó két-, és négylábú nebulókat szakképzett oktatónk várja, aki 15 éve foglalkozik különböző fajtájú kutyák kiképzésével, az alap engedelmességtől egészen a legmagasabb HPO III szintű vizsgára történő felkészítésig.

Kutyaiskolánkban egyéni, illetve kiscsoportos foglalkozások keretében az alábbi szolgáltatásokkal várjuk:

Kutyaiskolánkban igény esetén bentlakásos képzést is tudunk biztosítani!

A kutyák képzése mindig a veleszületett, fajta specifikus tulajdonságok figyelembevételével történik, de minden korú, fajtájú, ivarú, színű kutya tanítható!

SOHASEM KÉSŐ ELKEZDENI!

Amennyiben további kérdései lennének, vagy szeretné kutyaiskolánkat meglátogatni, szíveskedjék időpontot egyeztetni az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

AKTUÁLIS!

{KEPA5} {NEV5}
{KEPA6} {NEV6}Ha észrevétele vagy ötlete van, kérjük írja meg nekünk! tordaszoo@bioslogos.hu
© 2009. BiosLogos Kft. Minden jog fenntartva.