en

Ismertető

Ha nyaralást tervez a család, vagy munkája külföldre szólítja, esetleg betegsége miatt néhány napig, vagy hétig nem tud gondoskodni kedvenceiről, a TordasZoo Állatfarmon biztonságban tudhatja őket! Budapesttől 28 km-re nyugodt, vidéki környezetben, európai színvonalú kifutókkal várjuk családi kedvenceiket.

Kisállat panziónkban az alapellátás 24 órás felügyeletet tartalmaz, melyet képzett állatgondozóink látnak el. Telephelyünkön állandó állatorvosi rendelő is működik, így szükség esetén azonnali, szakszerű orvosi ellátásban tudjuk kedvencét részesíteni.

Természetesen a szállás „személyre szóló”. A kutyák elhelyezése a gazda kérésének megfelelően történik: Kutyája egész nap kint tartózkodhat a szabadban. Elkerített, biztonságot nyújtó, nagyméretű kifutók állnak rendelkezésre, melyhez fedett, kutyaházzal felszerelt kennelek tartoznak A kistestű, rövidszőrű, vagy csak egyszerűen szobai tartózkodáshoz szokott négylábú vendégeinket fűtött, benti helységekben helyezzük el (rendszeres sétáltatással).

Igény esetén munkatársaink gondoskodnak az állat panziónkba, illetve haza történő szállításáról.

Szolgáltatásaink között szerepel: Kutyakiképzés Kozmetika Egyéb speciális igények teljesítésére is nyitottak vagyunk: pl. kiállításra felkészítés, speciális étkeztetés (diéta, allergia esetén)

Szolgáltatásunk első alkalommal történő igénybevétele előtt minden gazdával szerződést kötünk, valamint szükség van egy kérdőív kitöltésére, mely a gazdi elérhetőségén és a kutya adatain kívül olyan kérdésekre is kitér, melyek véleményünk szerint nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a ránk bízott kedvenceiket az otthonival megegyező módon, a lehető legtöbb odafigyelést és törődést nyújtva láthassuk el.

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, illetve szeretne több információt kapni panziónkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Telefonszám:  06-30/961-4645
E-mail: info@tordaszoo.hu

AKTUÁLIS!

{KEPA5} {NEV5}
{KEPA6} {NEV6}Ha észrevétele vagy ötlete van, kérjük írja meg nekünk! tordaszoo@bioslogos.hu
© 2009. BiosLogos Kft. Minden jog fenntartva.